Nyitak Friendly, PDF & Email

Geus narima hiji uleman email kana rapat jeung rék mastikeun kahadiran anjeun. Dina artikel ieu, urang bakal némbongkeun Anjeun naha hal anu penting pikeun ngabales uleman ka RSVP, sarta kumaha atuh eta leres.

Ngembarkeun partisipasi na dina rapat

Sawaktos Anjeun nampa hiji uleman pikeun rapat, nya meureun yén jalma anu dikirim maneh menta hiji konfirmasi ditulis ngeunaan kahadiran anjeun di pasamoan ieu. Bari dina sababaraha kasus, RSVP henteu diperlukeun, eta disarankeun pikeun ngalakukeun éta atoh.

Mémang, rapat tiasa rumit pikeun diatur, utamina nalika anjeun henteu terang persis sabaraha jalma anu bakal ngahadiran. Ku mastikeun kadatangan anjeun, anjeun henteu ngan ukur bakal ngajantenkeun persiapan panata damel langkung gampang, tapi anjeun ogé bakal pastikeun yén rapat épisiénna, henteu panjang teuing sareng diadaptasi kana jumlah pamilon. Éta henteu saé pisan miceun 10 menit dina mimiti rapat nambihan korsi atanapi badé nyetak deui file!

Ogé émut henteu kedah ngantosan lami-lami sateuacan ngawaler, sanaos leres yén anjeun moal salawasna tiasa ngonfirmasi kasadiaan anjeun langsung. Sateuacan aya konfirmasi, langkung-langkungna mempermudah organisasi rapat (rapat henteu tiasa diatur dina momen terakhir!).

Naon anu kedah dikandung dina email konfirmasi kahadiran rapat?

dina email konfirmasi kahadiran dina rapat, penting pikeun ngalebetkeun hal ieu:

  • Hatur jalma pikeun uleman na
  • jelas ngembarkeun ayana anjeun
  • Témbongkeun komitmen anjeun ku nanyakeun lamun aya barang nyiapkeun sateuacan rapat
maca  Larang éjahan kasalahan nalika damel

Di dieu nyaeta model pikeun e-mail announcing partisipasi anjeun dina rapat.

Judul: Konpirmasi partisipasi kuring dina rapat [tanggal]

Sir / Madam,

Hatur nuhun pikeun uleman anjeun ka pasamoan on [subyek rapat] sarta mastikeun jeung pelesir ayana [tanggal] di [waktos].

Hatur nuhun kana ngawartosan upami aya barang pikeun nyiapkeun pasamoan ieu. Kuring tetep dina pembuangan anjeun kanggo sagala informasi salajengna ngeunaan eta.

tulus,

[Tanda tangan]