Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina bisnis, rapat anu mindeng dituturkeun ku laporan atanapi surelek kasimpulan ka jalma anu teu bisa hadir éta sadar naon ieu ngomong, atawa nu boga pamadegan hadir dina nyimpen hiji catetan ditulis . Dina artikel ieu, urang mantuan anjeun nulis hiji kasimpulan email di handap rapat.

Nulis kasimpulan rapat

Nalika nyandak catetan dina rapat, aya unsur konci anu kedah diperhatoskeun supados tiasa nyerat kasimpulan:

  • Jumlah pamilon sarta ngaran pamilon
  • Kontéks rapat: tanggal, waktos, tempat, panata acara
  • Subjék rapat: boh pokok pokok boh rupa-rupa mata pelajaran anu dibahas
  • Kalolobaan isu kajawab
  • Kacindekan tina rapat jeung tugas ditugaskeun pikeun pamilon

kasimpulan surélék anjeun di pasamoan jeung bakal dikirim ka sadaya pamilon, tapi ogé ka jalma merhatikeun, contona di layanan anjeun, anu teu bisa milu atawa anu kungsi teu acan diondang.

Rapat Ringkesan Citakan Email

Ieu hiji modél email kasimpulan rapat:

Judul: Ringkesan rapat [tanggal] dina [poko]

Hello dulur,

Mangga manggihan handap kasimpulan rapat on [topik] dipingpin ku [organizer], nu lumangsung di [tempat] on [tanggal].

X jalmi parantos aya dina rapat ieu. Ibu / bapak [panata acara] muka rapat sareng presentasi ngeunaan [topik]. Urang teras ngabahas masalah-masalah ieu:

[Daptar isu kajawab jeung kasimpulan succinct]

Saatos debat kami, poin-poin ieu muncul:

[Daptar conclusions ti pasamoan jeung tugas].

Pasamoan hareup bakal diayakeun di sakuriling [tanggal], dina urutan ka lagu kamajuan dina titik ieu. Anjeun bakal nampa dua minggu saméméh hiji uleman pikeun ilubiung.

tulus,

[Tanda tangan]

 

maca  Tanda tangan email propésional