Nyitak Friendly, PDF & Email

Kasapukan koléktif: ngawaskeun lepat tina beban kerja karyawan dina laju harian tetep

Saurang karyawan, kolumnis di perusahaan radio, parantos nyita pengadilan industri saatos nyatakeun kontrak padamelan na di 2012.

Anjeunna nuduh dununganana ngeunaan kakurangan ngeunaan palaksanaan perjanjian lump sum taunan dina dinten-dinten anjeunna parantos ditandatanganan. Ku kituna manéhna ngaku batal, kitu ogé mayar rupa-rupa jumlah, kaasup panginget lembur.

Dina hal ieu, hiji perjangjian pausahaan ditandatanganan dina 2000 disadiakeun pikeun kaayaan nu tangtu executives dina poé tetep-rate. Sajaba ti éta, hiji amandemen ka pasatujuan ieu, ditandatanganan dina 2011, dijieun tanggung jawab dunungan, pikeun pagawé ieu, pikeun ngatur hiji wawancara pangajen taunan ngawengku: nu workload, organisasi gawé di pausahaan, nu artikulasi antara kagiatan profésional. sareng kahirupan pribadi karyawan, imbuhan karyawan.

Tapi, para karyawan ngaku yén anjeunna henteu nyandak kauntungan tina wawancara naon waé ngeunaan topik ieu, ti 2005 dugi ka 2009.

Pikeun bagian-Na, dunungan diyakinkeun geus diatur ieu wawancara taunan pikeun 2004, 2010 jeung 2011. Pikeun taun séjén, manéhna balik bal ka pangadilan pagawe sacara, tempo yén éta nepi ka…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  #GENIUS: Jalan-jalan matematika