Nyitak Friendly, PDF & Email

Presentasi kerangka umum padamelan padamel, "frank jobs +" kanggo nonoman di handapeun 26 taun sareng ékspérimén di daérah Réunion


1.1 Naon prinsip panggunaan gratis?

Padamelan gratis mangrupikeun skéma bantosan ngiring anu ditujukeun pikeun ngaréspon kasetaraan anu kaalaman ku sababaraha urang sasama warga nagara: kalayan kualifikasi anu sami, umur sareng jalur karir, éta memang langkung sesah pikeun warga distrik prioritas tina kabijakan kota (QPV).
Prinsipna saderhana: padamelan kabuka diwangun ku bantuan kauangan anu dibayar ka dunungan swasta mana waé (perusahaan, asosiasi) anu ngarékrut anu milari padamelan atanapi jalma ngora dituturkeun ku misi lokal anu cicing di QPV, dina kontrak. lilana teu ditangtoskeun (CDI) atanapi kontrak jangka panjang (CDD) sahenteuna genep bulan.

Pikeun kontrak permanén, bantosan dibayar jumlahna € 5 per taun salami tilu taun, ngalawan € 000 per taun langkung dua taun maksimal pikeun kontrak jangka panjang sahenteuna genep bulan. Antara 2 Oktober 500 sareng 15 Januari 2020, dina kerangka panyebaran "padamelan + Franco", jumlah ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  4| Saha anu tiasa ngamimitian kunjungan pre-recovery?