Nyitak Friendly, PDF & Email

Naon strategi sareng naon éta? Naon strategis kiwari? Kumaha ngartos masalah internasional kontemporer utama? Kumaha ngalaksanakeun analisa kaayaan strategis? Kumaha mutuskeun dina masa depan anu teu pasti?

Langkung ti tilu puluh kapribadian, peneliti, guru, praktisi patarosan strategis, bakal nungtun anjeun dina réfléksi anjeun ku ngandelkeun kasus beton sareng emblematic anu ditarik tina sababaraha widang patarosan strategis: dasar-dasar refleksi strategis, patarosan politik-militer, pamandangan strategi internasional, Ancaman kontemporer… Pilihan pedagogi ku conto ieu ngamungkinkeun pikeun nempatkeun kana sudut pandang téoritis anu diajarkeun sacara tradisional.

Saatos réngsé kursus ieu, anjeun bakal gaduh pamahaman anu langkung saé ngeunaan masalah anu penting pikeun masarakat urang. Anjeun oge bakal bisa leuwih hadé ngabedakeun naon masalah lila jeung naon masalah waktu pondok, mun nyortir antara penting jeung sekundér, utamana dina massa considerable inpormasi nu urang sadayana nampi dina dasar poean, mun prioritas kapentingan sagala rupa aktor aub. . Anjeun bakal tiasa ngembangkeun grid bacaan sareng analisa anjeun nyalira, nyandak sudut pandang anu diperyogikeun dina hiji kaayaan sareng nempatkeun kana sudut pandang pikeun nyandak kaputusan anu pangsaéna.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tantangan sareng Perspéktif Warisan Afrika