Nyitak Friendly, PDF & Email

Henteu kaserang numbu ka Covid-19: derogations tina kaayaan pikeun mayar tunjangan sapopoé sareng suplemén dunungan

Kusabab timbulna krisis kaséhatan, kaayaan pikeun hak manpaat jaminan sosial sadidinten sareng kompénsasi dunungan tambahan parantos santai.

Janten, karyawan nguntungkeun tina tunjangan sadidinten tanpa meryogikeun syarat hak anu diantarana:

damel sahenteuna 150 jam salami 3 bulan kalénder (atanapi 90 dinten); atanapi nyumbang kana gajih sahenteuna sami sareng 1015 kali jumlah gaji minimum per jam salami 6 bulan kalénder sateuacan eureun.

Kompensasi dibayar ti dinten mimiti cuti sakit.

Mangsa ngantosan 3 dinten ditunda.

Skéma tunjangan suplemén dunungan ogé parantos langkung fleksibel. Karyawan kauntungan tina ganti rugi tambihan tanpa kaayaan senior anu diterapkeun (1 taun). Mangsa ngantosan 7 dinten ogé ditunda. Anjeun mayar gaji tambahan ti dinten mimiti pangsiun.

Alat anu luar biasa ieu diterapkeun dugi ka 31 Maret 2021 kalebet. Kaputusan, diterbitkeun tanggal 12 Maret 2021 di resmi Journal, ngalegaan ukuran anu ngahinakeun dugi ka 1 Juni 2021 kalebet.

Tapi ati-ati, ieu ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kecap | Ngadamel resume modéren