Nyitak Friendly, PDF & Email

Kemis 19 Nopémber 2020, Elisabeth Borne, Menteri Tenaga Kerja, Pakasaban sareng Integrasi, Thibaut Guilluy, Komisaris Tinggi Pakasaban sareng Dursasana Usaha, dipirig ku Sarah EL Haïry, Sekretaris Nagara pikeun nonoman sareng komitmen, ngaresmikeun platform "1 nonoman, 1 solusi" salami acara peluncuran anu diayakeun di CFA Médéric (Paris, arrondissement 17).
Masang perusahaan hubungan sareng nonoman milari padamelan, palatihan atanapi misi, platform ieu bakal nyumbang kana panerapan sistem rencana pamuda dina kerangka Relance Perancis.

Dihaturkeun dina bulan Juli 2020, éta rencana "1 ngora, 1 solusi" mobilisasi rupa-rupa sistem pikeun ngabantosan unggal nonoman milari latihan, padamelan, misi atanapi dukungan anu nyumponan kabutuhanana. Kalayan anggaran 6,7 milyar euro, Pamaréntah parantos ngalipatkeun tilu kali sumberdaya anu dikhususkeun pikeun nonoman pikeun nyanghareupan krisis. Diantara ukuran ieu, bonus ngiringan 4000 euro kanggo perekrutan barudak ngora di handapeun 26 taun kontrak langkung ti 3 bulan. Tujuanana jelas: moal ngantepkeun jalma ngora tanpa solusi.

Pikeun maju deui, Departemen Tenaga Kerja, Pakasaban sareng Integrasi parantos nempatkeun

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pelatihan FNE: dukungan anu parantos robih ti saprak 1 Nopémber, tapi latihan masih 100% dibiayaan ku dukungan OPCO OCAPIAT anjeun