Nyitak Friendly, PDF & Email

Ti 1 Maret, sadaya pamuda sahandapeun 26 (sahandapeun 30 pikeun jalma ngora anu cacad), anu henteu ngagaduhan pelatihan atanapi padamelan salami sababaraha bulan, bakal tiasa nyandak kauntungan tina Kontrak Akad Nikah Pamuda sareng Misi Lokal atanapi agénsi Pôle karyawan na: rojongan intensif pikeun ngawangun proyék profésional maranéhna, manggihan
trades, latihan jeung neangan pakasaban.

Kontrak Engagement Pamuda mangrupikeun dukungan anu dipersonalisasi sareng intensif pikeun ngamungkinkeun para nonoman tanpa padamelan atanapi palatihan pikeun langkung gancang asup ka dunya padamelan.

Au sommaire:
Naon Kontrak Akad Nikah Pemuda?
Saha jalma ngora prihatin?
Hiji alat ditawarkeun sakuliah wewengkon
Kursus-kursus khusus pikeun jalma ngora anu paling kaganggu
Peran pembimbing dina Kontrak Akad Nikah Pemuda
Komitmen timbal balik
Aplikasi pikeun ngagampangkeun ngawaskeun sareng otonomi ahli waris
Peran sentral pausahaan dina enriching jalur
Kumaha kauntungan tina Kontrak Akad Nikah Pemuda?
Kampanye komunikasi pikeun nginpokeun jalma ngora

pdf Kit Pencét - Peluncuran Kontrak Akad Nikah Pemuda Unduh (45.9 MB)

maca  Pamasaran Youtube - Kumaha Jual Ngalangkungan Youtube