Nyitak Friendly, PDF & Email

MOOC ieu ditujukeun ka saha waé anu kabetot dina nyetél perusahaan mikro.

Éta bakal ngamungkinkeun ngartos kaayaan pikeun nyiptakeun usaha mikro, hak sareng kawajiban pangusaha mikro ogé formalitas anu dilaksanakeun ku anu terakhir.

wujud jeung ukuran

MOOC ieu ngagaduhan tilu sesi sareng bakal lumangsung salami tilu minggu.

Unggal sési diwangun ku:

- pidéo anu durasina kirang langkung 15 menit anu digambar nganggo diagram;

- kuis ngamungkinkeun pikeun meunangkeun sertipikat sukses nurutan-up.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gaji: naon anu robih tanggal 1 Januari 2021