Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngawasaan dasar-dasar Excel 2016! Palatih anjeun Jean-Luc Delon nunjukkeun anjeun kumaha ngatur daptar data sareng nganggo spreadsheet dina ujung jari anjeun. Pelatihan ieu dimaksudkeun pikeun pamula anu hoyong ngadamel perhitungan nganggo fungsi, atanapi kanggo ngagambarkeun data na dina bentuk tabel atanapi grafik. Ngartos konsép sél, lambaran sareng buku kerja, sareng diajar ngadamel méja dina Excel. Candak tur fungsi itungan sapertos jumlah sareng ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dangukeun sacara épéktip