Nyitak Friendly, PDF & Email

Baris judul mangrupikeun aspék penting tina pesen profésional anu anjeun hoyong kirimkeun ku email. Pikeun email anjeun pikeun ngahontal tujuanana, baris subjek kedah nangkep perhatian anjeun kalayan leres. Seueur jalma henteu nganggap hal ieu sacara serius dina emailna. Kanyataanna, sababaraha urang ngan ngirim surelek tanpa subjék sarta nyangka hasil tina surelek misalna! Nambahkeun garis subjek kana email bisnis anjeun sanés fitur pilihan pikeun nyerat email bisnis, éta mangrupikeun bagian konci éta.

titingalian sababaraha alesan naha surelek karya Anjeun bener butuh objék.

Ngahulag mail anjeun dianggap pikaresepeun

Surélék anu dikirim tanpa subjék bisa dikirim ka polder spam atawa junk. Hal ieu dilakukeun sacara otomatis, jalma henteu nyandak pesen dina folder spam sacara serius. Ogé, kalolobaan jalma anu anjeun kirimkeun email padamelan sibuk teuing pikeun nyeken folder spam na. Upami anjeun leres-leres hoyong email anjeun dibaca, pastikeun yén subjek email anjeun didefinisikeun.

Nyegah ngaleupaskeun surélék anjeun

Surélék tanpa subjék bisa dianggap teu patut dibaca. Nalika jalma mariksa emailna, sigana aranjeunna ngahapus email anu henteu aya subjek. Sareng aranjeunna gaduh alesan anu saé pikeun éta. Kahiji, email bisa dianggap virus. Paling surelek sénsitip boga garis subjek kosong; kituna, panarima Anjeun saukur tiasa ngahapus eta pikeun nyegah sagala virus ti ngasupkeun kotak surat atawa komputer maranéhanana. Kadua, email anu henteu aya subjék tiasa dianggap teu relevan ku panarima anjeun. Kusabab biasa ningali garis subjek heula, anu henteu aya garis subjek sigana bakal dihapus atanapi henteu dibaca, sabab tiasa dianggap teu relevan.

maca  Cara anu pangsaéna pikeun nyerat serat propésional ogé 

Meunang perhatian panarima

Baris subjék email anjeun masihan kesan munggaran ka interlocutor anjeun. Saméméh muka hiji e-mail, subjék dina prinsipna nunjukkeun subjek ka panarima tur mindeng bakal nangtukeun naha e-mail dibuka atawa henteu. Ku alatan éta, fungsi utama garis subjek nyaéta pikeun narik perhatian panampi supados aranjeunna muka sareng maca email. Ieu ngandung harti yén baris judul mangrupikeun salah sahiji faktor konci anu nangtukeun naha email anjeun dibaca atanapi henteu (ngaran sareng alamat email anjeun ogé penting pikeun mastikeun ieu).

Pentingna hiji baris subjek teu bisa overstated. Nanging, éta sanés ngan ukur gaduh baris subjek dina email anjeun pikeun nyegah spamming atanapi ngahapus. Fokus kana garis subjek anu ngahontal tujuan anu dipikahoyong. Ieu baris subjek anu bakal mere ilham panarima anjeun pikeun muka surelek anjeun, maca eta, sarta nyandak tindakan.

Tulisan jejer anu épéktip

Unggal email bisnis dirancang pikeun nyieun dampak dina pikiran panarima. Materi pelajaran anu efektif sareng dirarancang saé mangrupikeun titik awal anu penting pikeun ngahontal tujuan ieu. Hayu urang tingali dasar-dasar nyerat baris subjek anu efektif pikeun email bisnis.

Nyieun profésional

Paké ngan basa formal atawa profésional pikeun objék anjeun. Email bisnis biasana semi-formal atanapi formal. Ieu ngandung harti yén garis subjek anjeun kedah ngagambarkeun ieu supados email anjeun katingali salaku profésional sareng relevan.

Nyieun relevan

Baris subjek anjeun kedah dipikaresep ku panarima anjeun. Éta kedah dianggap relevan pikeun email anjeun tiasa dibaca. Éta ogé kedah leres ngagambarkeun tujuan email anjeun. Upami anjeun ngalamar padamelan, baris subjek kedah nyarios nami sareng jabatan anu anjeun lamar.

maca  Ulah Jieun More Dina Ngan Hiji ejaan kasalahan Jeung Métode Orthodidacte

jadi singket

Baris jejer email bisnis teu kudu panjang. Ieu dimaksudkeun pikeun nangkep perhatian panarima dina hiji swoop ragrag. Beuki lila, beuki teu dipikaresep. Ieu bakal ngurangan kasempetan maca. Panarima anu mariksa email dina alat sélulér panginten henteu ningali sadaya garis subjek anu panjang. Ieu tiasa nyegah pamaca ningali inpormasi penting dina baris subjek. Ku sabab éta, kapentingan anjeun pikeun ngajaga baris subjek email bisnis anjeun singket supados email anjeun tiasa dibaca.

Nyieun jelas

Éta ogé penting pikeun ngajantenkeun topik anjeun khusus. Sakuduna ngan mawa hiji pesen. Upami email anjeun dimaksudkeun pikeun ngirimkeun sababaraha pesen (dihindari langkung saé), anu paling penting kedah ditingali dina baris judul. Sabisana, surelek bisnis kudu ngan hiji topik, hiji agenda. Lamun perlu ngirimkeun sababaraha talatah ka panarima, surelek misah kudu dikirim pikeun tujuan nu beda.

Lakukeun tanpa kasalahan

Pariksa kasalahan gramatikal jeung typographical. Inget, éta kesan munggaran. Upami kasalahan gramatikal atanapi tipografi muncul tina baris subjek, anjeun parantos nyiptakeun kesan négatip dina pikiran anu nampi. Upami email anjeun dibaca, sadaya email tiasa diwarnaan ku pandangan négatip, janten, penting pisan yén anjeun ngalakukeun koréksi anu lengkep ngeunaan garis subjek anjeun sateuacan ngirim email bisnis anjeun.

maca  Rapat Ringkesan Citakan Email