Nyitak Friendly, PDF & Email

Tutorial ngeunaan perékam makro di ExcelPikeun ngamimitian nganggo makro saderhana, anjeun henteu kedah terang Visual Basic. Excel kaasup alat pikeun ngarékam tindakan anjeun anu ngarobih kana makro.

Pendakan kirang ti 4 menit kumaha cara nyiptakeun makro munggaran anjeun.

Tutorial Excel ieu dihasilkeun dina versi 2007 tapi ogé dianggo dina 2003 ogé dina 2010.

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kimia: muka panto pikeun paguron luhur!