Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Rupa-rupa pidéo pelatihan anu ditawarkeun ku Mr. Rossetti Stéphane kualitasna saé pisan. Sajumlah kasus praktis ditepikeun sacara rinci. Ku nuturkeun anjeunna dina YouTube anjeun pasti bakal diajar seueur sareng ngembangkeun katerampilan anjeun gancang pisan.

Alignkeun paragraf majalah dina kolom anu béda dina hiji halaman dokumén Word ku nyaimbangkeun presentasi ku istirahat kolom. Word ngusulkeun pikeun ngadistribusikaeun paragraf anu dipilih dina sababaraha kolom anu bakal dihartikeun dina halaman anu sami pikeun nyerat tulisan pers. Gambar sareng fÉlemik géometrik tiasa tumpang tindih dina sababaraha jajar. Hatur nuhun kana penampilanana, téks-téks ...



 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Teleworking: anjeun ngagaduhan hak pikeun voucher tuang?