Nyitak Friendly, PDF & Email

Teuteup nyarios

Seueur panilitian parantos nunjukkeun yén teuteup éta ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina ngartos pesen anjeun sareng pesen tina kolaborasi anjeun. Dina bukuna ngeunaan bias kognitif, Daniel Kahneman nyaritakeun hiji pangalaman di perusahaan dimana sadayana biasa sacara bébas nyimpen jumlah dina rohangan istirahat pikeun ngabiayaan pasokan kopi. Dina dalih hiasan, poto ditunda di gigir kotak tempat jumlahna disimpen, sareng dirobih unggal dinten. Diantara poto-poto éta, hiji anu ngagambarkeun rupa anu ningali langsung ka jalma anu mayar jumlahna ditingalikeun sababaraha kali. Pengamatan: unggal-unggal poto ieu aya, jumlah anu dibayar langkung ageung tibatan rata-rata sababaraha dinten sanés!

Ati-ati pikeun ningali kolaborator anjeun nalika anjeun berinteraksi sareng aranjeunna, atanapi minuhan panonna nalika anjeun ngalangkungan aranjeunna. Entong ngantep anjeun kaserep dina pipikiran, ku makalah sareng layar komputer.

Gerak-gerik nyarios

Sapuan marengan bursa verbal anjeun ku nyadiakeun harti tambahan penting. Teu sabar, contona:

pagawe anjeun nu shifts ti hiji suku ka séjén, kasampak di arloji atawa ponsel, sighs

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dropshipping: Nyiptakeun toko Professional Shopify