Nyitak Friendly, PDF & Email

Pernyataan privasi ieu terakhir diénggalan dina 28/06/2021 sareng dilarapkeun ka warga sareng warga permanén hukum di Area Ékonomi Éropa.

Dina pernyataan privasi ieu kami ngajelaskeun naon anu kami lakukeun ku data anu kami kéngingkeun ngalangkungan anjeun https://comme-un-pro.fr. Kami ngarékoméndasikeun anjeun maca pernyataan ieu sacara saksama. Dina pamrosésan kami, kami sasuai sareng sarat panerapan privasi. Ieu hartosna, diantara anu sanésna, nyaéta:

  • urang jelas nunjukkeun tujuan pikeun ngolah data pribadi. Kami ngalakukeun ieu ku cara pernyataan privasi ieu;
  • kami Tujuan pikeun ngawatesan kumpulan data pribadi kami ngan ukur pikeun data pribadi anu diperyogikeun pikeun tujuan anu sah;
  • urang mimiti nyungkeun idin anu jelas pikeun ngolah data pribadi anjeun dina kasus anu meryogikeun idin anjeun;
  • kami nyandak tindakan kaamanan anu saluyu pikeun ngajagi data pribadi anjeun, sareng kami meryogikeun pihak anu sami pikeun ngolah data pribadi pikeun kami;
  • kami hormat hak anjeun pikeun ningali, ngabenerkeun atanapi ngahapus data pribadi anjeun upami anjeun nyungkeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi hoyong terang persis naon data anu kami jaga, mangga ngahubungan kami.

1. Tujuan, data sareng waktos ingetan

2. Babagi sareng pihak anu sanés

Kami ngan ukur ngabagi data ieu sareng prosesor sareng pihak katilu sanés anu idin pikeun mata pelajaran data kedah diala. Ieu masalah bagian ieu (s):

Kontraktor

Pihak katilu

ngaran: Pamulihan
nagara: Perancis
Tujuanna: kemitraan bisnis
Data: Inpormasi anu aya hubunganana sareng navigasi sareng tindakan anu dilakukeun dina situs pasangan.

3. cookies

Halaman wéb kami nganggo cookies. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies, mangga tingali kana kami Kawijakan cookie

4. Statistik

Kami ngalacak statistik anonim pikeun kéngingkeun ideu sabaraha sering sareng kumaha pangunjung nganggo halaman wéb urang. Kalebetkeun alamat IP lengkep diblokir ku kami.

5. Kaamanan

Kami komitmen kana kaamanan data pribadi. Kami nyandak tindakan kaamanan anu pas pikeun ngawatesan panyalahgunaan sareng aksés henteu sah kana data pribadi. Ieu mastikeun yén ngan ukur jalma anu diperyogikeun anu ngagaduhan aksés kana data anjeun, aksés kana data dijagaan sareng tindakan kaamanan urang sacara rutin ditinjau.

6. Halaman wéb pihak katilu

Pernyataan privasi ieu henteu dilarapkeun ka situs web pihak katilu anu nyambung ku tautan dina halaman wéb kami. Kami moal ngajamin yén pihak katilu ieu ngatur data pribadi anjeun dina cara anu dipercaya atanapi aman. Kami ngarékoméndasikeun anjeun maca pernyataan privasi halaman wéb ieu sateuacan nganggo éta.

7. Parobihan pikeun pernyataan privasi ieu

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih pernyataan privasi ieu. Disarankeun anjeun sacara rutin konsultasi pernyataan privasi ieu pikeun sadar aya kamungkinan parobihan. Salaku tambahan, kami bakal aktip ngawartosan anjeun nalika mungkin.

8. Akses sareng ngarobih data anjeun

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi hoyong terang naon data pribadi urang tentang anjeun, mangga ngahubungan kami. Anjeun tiasa ngahubungan kami nganggo inpormasi ieu di handap. Anjeun gaduh hak-hak ieu:

  • Anjeun gaduh hak pikeun terang kunaon data pribadi anjeun diperyogikeun, naon anu bakal kajantenan sareng sabaraha lami éta dijaga.
  • Hak aksés: anjeun ngagaduhan hak pikeun ngaksés data pribadi anjeun anu dipikaterang ku kami.
  • Hak menerkeun: anjeun ngagaduhan hak iraha waé pikeun ngalengkepan, ngabenerkeun, ngahapus data pribadi anjeun atanapi diblokir.
  • Upami anjeun masihan kami idin pikeun ngolah data anjeun, anjeun ngagaduhan hak pikeun nyabut idin ieu sareng ngahapus data pribadi anjeun.
  • Hak pikeun mindahkeun data anjeun: anjeun ngagaduhan hak pikeun nyungkeun sadaya data pribadi anjeun ti pengendali sareng mindahkeun éta sacara lengkep ka pengendali anu sanés.
  • Hak pikeun objék: anjeun tiasa bantahan pikeun ngolah data anjeun. Kami bakal matuh, kacuali aya alesan anu menerkeun perlakuan ieu.

Pastikeun anjeun salawasna netelakeun saha anjeun, sahingga urang tiasa mastikeun yén data jalma anu salah henteu dirobah atanapi dihapus.

9. Ngadamel keluhan

Upami anjeun henteu puas ku cara kami nanganan (keluhan ngeunaan) ngolah data pribadi anjeun, anjeun ngagaduhan hak pikeun nyungkeun keluhan sareng otoritas perlindungan data.

10. Patugas panyalindungan data

Patugas panyalindungan data kami parantos didaptarkeun sareng otoritas panyalindungan data dina nagara anggota Uni Éropa. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi pamundut ngeunaan pernyataan privasi ieu atanapi pikeun Petugas Perlindungan Data, anjeun tiasa ngahubungi Tranquillus, ngalangkungan atanapi tranquillus.france@comme-un-pro.fr.

11. Rincian kontak

comme-un-pro.fr
.
Perancis
Halaman Wéb: https://comme-un-pro.fr
E-mail : tranquillus.france@comme-un-pro.fr
Nomer telepon:.