Nyitak Friendly, PDF & Email

AFEST + bonus Perusahaan anjeun ngalaksanakeun latihan dina modalitas AFEST (Work Situation Training Action), Elle kauntungan tina: Pembiayaan tina remunerasi karyawan magang, aksés FESTeur Buka kana tindakan latihan masing-masing dina rencana ngembangkeun katerampilan (dina wates dana anu sayogi)   Concretely, OCAPIAT reimburses perusahaan anjeun kanggo gaji pagawé diajar anjeun dina wates dobel 12 € / jam kotor dimuat sareng 1000 € per karyawan sareng per taun. Kanggo terang langkung seueur: Dina waragad ieu, konsultasi ka kartu presentasi atanapi ngahubungan panaséhat OCAPIAT anjeun. Ngeunaan AFEST sareng dimana anjeun tiasa nguntungkeun tina dukungan pikeun desain AFEST di perusahaan anjeun, buka tulisan waktos AFEST.

Pénta henteu tiasa dilakukeun pikeun tindakan anu dibiayaan dina skéma BOOST'Compétences.

Bonus AFEST sanés mangrupikeun pelengkap kana mékanisme sanés tina tawaran investasi khusus.

maca  Jeff Weiner - Manajemén welas asih