Nyitak Friendly, PDF & Email

IFOCOP ngaluncurkeun rumus kompak April kamari: tawaran latihan anyar dumasar kana jarak diajar (3 bulan) dituturkeun ku aplikasi dina perusahaan (2,5 bulan). Peserta didik anu munggaran nembé ngarengsekeun bagian tioritis. Nalika magangna dimimitian, aranjeunna balik deui kana kauntungan tina tawaran formula ieu, dina waktos anu dioptimalkeun, sertifikasi tingkat 6 RNCP anu diaku ku Nagara.

 

A latihan atanapi ngembangkeun profésional dina waktos dioptimalkeun

Ditawarkeun ka peserta didik nganggo Bac + 2, rumus kompak IFOCOP ngamungkinkeun aranjeunna nyiapkeun latihan deui atanapi pangwangunan propésional dina waktos anu dioptimalkeun. Ieu anu khusus yakin Estelle D., 40, anu parantos mangtaun-taun pangalaman salaku mésér sareng mésér manajer, ngamangpaatkeun CSP -na pikeun latihan sareng janten manajer QHSE. " Abdi hoyong bouncing gancang, janten latihan ieu idéal dina proyék latihan deui, nyebutkeun éta awéwé ngora. Éta kalebet magang di perusahaan, anu ogé nyandak legitimasi anu tangtu vis-à-vis juragan anu bakal datang tibatan latihan anu ngan ukur téoritis. »Salami latihanna, Estelle D. ngagaduhan Valérie S. salaku babaturan sakelasna. Dina umur 55, pagawé ieu grup

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  16| Upami aya kacilakaan di tempat damel, saha anu nyatakeun kacilakaan di tempat damel?