Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun nuju cuti sakit kalayan santunan ti Caisse Primaire d'Assurance Maladie (CPAM) sareng kusabab kaayaan kaséhatan anjeun, anjeun moal tiasa uih deui damel sapertos sateuacanna. Sidang anu diawaskeun tiasa ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji kamampuan anjeun damel di posisi anu sami (sareng atanapi henteu nganggo adaptasi) atanapi dina posisi anu sanés, di perusahaan anjeun atanapi di perusahaan sanés.

Naon ari karangan diawasan?

Uji coba anu diawaskeun ngamungkinkeun anjeun pikeun ngamajukeun uih deui ka padamelan ku cara ngevaluasi kasaluyuan padamelan sareng kaayaan kaséhatan anjeun, di perusahaan atanapi perusahaan sanés. Percobaan diawasan sahingga ngamungkinkeun pikeun:

nguji kamampuhna pikeun balik deui ka posisi heubeul; nguji perenah workstation; nguji posisi anyar; nyiapkeun latihan ulang profésional;

... bari nahan kauntungan tina tunjangan sapopoé anjeun.

Durasi maksimal sidang anu diawaskeun nyaéta 14 dinten kerja, kontinyu atanapi dibagi (dina sababaraha tahap). Éta kamungkinan tiasa diperbaharui sakali, dina wates total durasi 28 dinten.

Salila sidang diawaskeun, anjeun tetep kaluar gawé. Anjeun nampi tunjangan sadinten, panyakit atanapi kacilakaan di tempat damel - panyakit padamelan sapertos kitu.

maca  Naha kuring ngagaduhan hak pikeun ngaevaluasi hasil pagawé nalika wawancara profesional?