Nyitak Friendly, PDF & Email

Kéngingkeun palanggan énggal mangrupikeun salah sahiji investasi anu paling mahal pikeun perusahaan. Nalika anjeun narik para nasabah anyar, anjeun kedah nahan aranjeunna salami hirup. Ingetan palanggan (parasaan positip anu aya hubunganana sareng merek anjeun) muncul salaku metode anu paling efektif pikeun ningkatkeun penjualan anjeun sareng ningkatkeun ingetan sareng nilai bisnis sacara umum. Dina palatihan ieu, panulis Noah Fleming ngenalkeun anjeun kana opat tahapan loop kasatiaan pelanggan: siklus kontinyu papacangan, konvérsi, palayanan…

Latihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning kualitasna alus teuing. Sababaraha di antarana ditawarkeun haratis sarta tanpa pendaptaran sanggeus geus dibayar. Janten upami subjek dipikaresep ku anjeun, tong ragu, anjeun moal kuciwa.

Upami anjeun peryogi langkung seueur, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batalkeun pembaharuan. Ieu kanggo anjeun kapastian henteu ditagihkeun saatos periode percobaan. Kalayan sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 30/06/2022

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Kaamanan Jaringan Komputer