Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika ampir 20% tina populasi Perancis diturutan pikeun panyakit kronis, sababaraha juta jalma ngora, ti TK ka universitas, murid atanapi mahasiswa, nyobian unggal dinten pikeun neraskeun sakola atanapi kursus universitas. Grup ieu, berpotensi dicegah ku kaayaan cacad samentara atawa jangka panjang numbu ka geringna, dina sajumlah badag kasus merlukeun rojongan luyu nu ngajar jeung staf pangawas kudu dilatih. MOOC "Kanggo sakola inklusif ti sakola pabinihan ka paguron luhur" ngaharepkeun dina kontéks ieu nyayogikeun pangaweruh dasar sareng / atanapi maju ngeunaan dukungan pendidikan pikeun diajar murid sareng murid anu diawaskeun pikeun kaayaan cacad anu aya hubunganana sareng panyawat kronis anu serius. (kalebet kanker sareng kanker). / atawa kasakit langka).

Utamana paduan suara, éta masihan lantai ka profésional pendidikan (guru, guru spesialis, murid anu ngiringan atanapi murid anu cacad), padamel sosial sareng profésional pangrojong (mediator kaséhatan, worker sosial), dokter spesialis sareng panalungtik guru.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dukungan nasihat karir: sistem Afdas énggal pikeun dukungan "khusus didamel"