Nyitak Friendly, PDF & Email

IFOCOP ngaluarkeun kursus diploma kompak anyar na anu diwangun ku tilu bulan kursus online 100% ogé dua satengah bulan magang. Amanda Benzikri, Diréktur Stratégi sareng Manajemén HR di Déclic RH, ngajelaskeun kumaha jinis latihan jarak ieu, tapi diawasi pisan ku palatih ahli, minuhan ekspektasi anu ayeuna tina perékrut.

IFOCOP: Saatos nguntungkeun tina kursus kompak sareng diploma anu disayogikeun ku organisasi sapertos IFOCOP, naha éta mangrupikeun asét dina CV calon? Kunaon

Amanda Benzikri: Éta memang asét. IFOCOP mangrupikeun organisasi anu diaku, anu parantos ngalaksanakeun latihan tatap muka salami mangtaun-taun ayeuna, ku panyatur anu dinamis sareng kompeten, anu bakal tiasa adaptasi kana jarak sareng ngarangsang pamilon. Tapi palatihan sanés sadayana, lingkungan ogé "katerampilan lemes" para calon ogé sayogi.

IFOCOP: Naha pelengkap antara pengajaran teoritis sareng praktis ngajantenkeun bédana dibandingkeun sareng kursus anu langkung tradisional, tapi ogé langkung tioritis?

Amanda Benzikri: Leres pisan! Kiwari, kaahlian antarpribadi, agility sareng kamampuan milari inpormasi sami pentingna sareng élmu akademik nyalira. Calon anu parantos nuturkeun kursus ngagabungkeun téori

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Taun 2021 ditandaan ku profésionalitas aktor jahat.