Nyitak Friendly, PDF & Email

Tujuan tina latihan ieu nyaéta pikeun ngajarkeun anjeun dina hiji jam kumaha kauntungan tinaemail-marketing pikeun naekeun usaha anjeun.

Anjeun bakal diajar:

  • pikeun nyieun kampanye emailing ti A nepi ka Z pikeun komunikasi jeung konsumén Anjeun atawa prospek. Ngirim buletin atanapi promosi ka jalma anu terang ngeunaan bisnis anjeun tetep nyambung sareng ngahasilkeun penjualan.
  • Jieun formulir pendaptaran pikeun daptar kontak anjeun pikeun gampang ngumpulkeun surelek. Dina sababaraha klik anjeun bakal ngagaduhan halaman badarat anu fungsional.
  • Kumpulkeun surelek otomatis berkat tur tanpa nyieun eusi anyar dina squeeze-kaca. Mangpaatkeun eusi anjeun anu tos aya (ebook, kertas bodas, jsb.) pikeun nyandak email, bari tetep saluyu sareng GDPR.
  • Setel sareng kirimkeun sekuen otomatis email ka palanggan anjeun. Pamakéan sekuen email dibandingkeun sareng pesen tunggal ngamungkinkeun pikeun ngalikeun kontak palanggan sareng tawaran anjeun sareng ku kituna pikeun ngembangkeun penjualan anjeun.

Latihan ieu nganggo platform pamasaran email SMessage. Ladenan ieu nawiskeun alat pamasaran email anu lengkep sareng auto-responder sareng sistem pangumpulan alamat email pikeun 15 euro per bulan, anu ngajantenkeun éta salah sahiji layanan anu paling kompetitif di pasar ayeuna ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Industri pangan: ningkatkeun kinerja énergi