Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina raraga ngadukung rekrutmen 1 nonoman di VSEs, UKM sareng ETI dina perdagangan transisi ékologis, bonus € 000 bakal dibayar ka perusahaan anu ngabagéakeun bakat dina Territorial Volunteering in Business (VTE) " Héjo ".

Perkawis naon?

Pilar nyata rencana Relance Perancis, transisi ékologis ayeuna janten vektor pertumbuhan anu nyiptakeun kagiatan, padamelan sareng kabeungharan énggal. Pamingpin bisnis, kalibet dina unggal dinten dina sababaraha padamelan manajemén kas, buku pesenna, sareng SDMna, peryogi dukungan pikeun kalibet dina transisi ékologis.

VTE, diluncurkeun dina 2018, mangrupikeun program anu dioperasikeun ku Bpifrance anu masihan kasempetan pikeun mahasiswa kerja-diajar atanapi nembé lulus ti paguron luhur pikeun ngaksés jabatan anu tanggung jawab dina VSE Perancis, UKM sareng pertengahan tutup.

Salaku bagian tina rencana "1 ngora 1 solusi" France Relance, Green VTE mangrupikeun kasempetan pikeun aranjeunna:
kéngingkeun katerampilan anu kuat sareng ngabédakeun pangalaman propésional;
gaduh visi anu lengkep sareng transversip perusahaan ogé tantangan pikahareupeun na dikaitkeun kana transisi ékologis;
janten caket sareng manajer bisnis;
de

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tungtung damel di 100%, pot otorisasi ... Naon anu direncanakeun pikeun mulang ka perusahaan