Nyitak Friendly, PDF & Email

The MOOC Planet Urang ngajak peserta didik pikeun manggihan atawa manggihan deui sajarah géologis Bumi dina sistim tatasurya. Tujuanana nya éta pikeun nyadiakeun kaayaan seni pangaweruh dina subjek, sarta pikeun mintonkeun yen lamun hasil tangtu diala, patarosan kahiji-rate masih timbul.

MOOC ieu bakal museurkeun kana tempat planét urang ditempatan dina sistem tatasurya. Éta ogé bakal ngabahas skénario anu ayeuna dipikaresep pikeun ngajelaskeun formasi planét urang langkung ti 4,5 milyar taun ka pengker.

Tangtu bakal nampilkeun Bumi géologis nu geus tiis saprak lahirna, nu ngajadikeun eta planét masih aktif kiwari, kitu ogé saksi kagiatan ieu: lini, vulkanisme, tapi ogé médan magnét Bumi.

Éta ogé bakal ngabahas kagiatan géologis planét urang, anu ngagambarkeun tindakan kakuatan anu ageung anu ngawangun Bumi sapertos anu urang terang.

Tungtungna, kursus ieu bakal difokuskeun Bumi handapeun sagara, sareng di dasar sagara anu nyumput kagiatan biologis anu beunghar pisan, anu naroskeun ka urang ngeunaan kamungkinan penampilan kahirupan di kilométer munggaran bumi padet.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Yayasan Manajemén Proyék: Masalah Étika