Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Saperti batur, anjeun kedah komunikasi unggal dinten. Naha anjeun raoseun komunikasi? Spontanitas penting, sareng kedah dipandu ku prinsip sareng kanyaho kumaha komunikasi. Dina kursus ieu, Rudi Bruchez ngabahas sareng anjeun téhnik, alat sareng cara ngadeukeutan metode komunikasi. Anu bakal bener-bener ngabédakeun nyaéta maksud anu anjeun badé nempatkeun kana prosés ieu. Ku diajar komunikasi sareng integritas, hormat, kamanusaan sareng adaptasi, anjeun bakal tungtungna ngungkabkeun nyalira.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngamimitian nganggo Subletting dina Airbnb