Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Kasuksésan hiji proyék dumasarkeun pisan kana katerlibatan palaku na. Urang kedah ngaidentipikasi kabutuhanna pikeun nempatkeun kualitasna dina jasa kinerja. Dina kursus ieu, anjeun bakal nganalisa palaku sacara gembleng sareng keunanana, sareng anjeun bakal ningali kumaha ngatur éta kalayan épisién sareng hormat. Maka Jean-Marc Pairraud nyarios ka manajer tanaga sareng pamimpin tim pikeun ngabantosan aranjeunna ngartos dinamika sareng motivasi para palaku dina hiji proyek.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Clickfunnels ti A dugi ka Z ku FunnelPirateTV