Detil kursus

Kasuksésan proyék gumantung fundamentally kana involvement aktor na. Urang kedah ngaidentipikasi kabutuhan aranjeunna pikeun nempatkeun kualitasna dina jasa kinerja. Dina kursus ieu, anjeun bakal nganalisis aktor sacara gembleng sareng singularitasna, sareng anjeun bakal ningali kumaha ngaturna ku cara anu efektif sareng hormat. Jean-Marc Pairraud sahingga nyarios ka manajer tanaga sareng pamimpin tim pikeun ngabantosan aranjeunna ngartos dinamika sareng motivasi pamaén dina hiji proyék.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →