Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun ngamimitian usaha? Naha anjeun hoyong ngahasilkeun kamekaran gancang-gancang pikeun produk anjeun dina pasaran? Latihan ieu kanggo anjeun! Pendakan prinsip peretasan pertumbuhan sareng ngalakukeun sagala anu anjeun tiasa kéngingkeun hasil gancang. Latihan ieu diadaptasi tina kursus aslina Brad Batesole nganalisis alat sareng metode pikeun ngawasaan konsép ieu. Didier Mazier teras ngajelaskeun ka anjeun kumaha cara nyiapkeun stratégi, ngarencanakeun tés, sareng nyiptakeun sareng memotivasi…

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ningkatkeun efisiensi sareng 5S