Detil kursus

Ningkatkeun presentasi bisnis anjeun. Dina palatihan ieu, Jeff Bloomfield, ahli dina penjualan sareng pamasaran, ngajarkeun anjeun kumaha nampilkeun proposisi nilai dina cara anu pas sareng lincah. Panggihan kumaha carana ngawangun beungkeutan sareng interlocutors anjeun supados aranjeunna langkung resep kana pesen anjeun sareng kumaha kalakuanana kalayan langkung percaya diri sareng profesionalisme. Jeff Bloomfield ngajelaskeun di dieu unsur-unsur anu mangaruhan presentasi naon waé: kontak panon, basa awak, intonasi sareng penampilan umum.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Ngabiayaan bisnis anjeun