Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Ningkatkeun presentasi bisnis anjeun. Dina palatihan ieu, Jeff Bloomfield, ahli penjualan sareng pamasaran, ngajarkeun anjeun kumaha nampilkeun dalil nilai anu cekap sareng jelas. Pilarian terang kumaha hubungan sareng panganteur anjeun pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung resep kana pesen anjeun sareng kumaha kalakuanana kalayan langkung percaya diri sareng profesionalisme. Jeff Bloomfield ngajelaskeun didieu unsur-unsur anu mangaruhan presentasi naon waé: kontak mata, basa awak, intonasi sareng penampilan umum.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Investasi Perumahan anu suksés dina léngkah 8 + 1