Nyitak Friendly, PDF & Email

Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun nampilkeun séktor digital ngaliwatan widang anu béda sareng kasempetan profésional anu mungkin.

Ieu boga tujuan pikeun pamahaman hadé tina disiplin dibere jeung trades kalawan ambisi pikeun mantuan siswa SMA pikeun manggihan jalan ngaliwatan susunan MOOCs, nu tangtu ieu bagian, nu disebut ProjetSUP.

Eusi anu dipidangkeun dina kursus ieu dihasilkeun ku tim ajar ti paguron luhur gawé bareng Onisep. Janten anjeun tiasa yakin yén eusina tiasa dipercaya, diciptakeun ku para ahli di lapangan.

Naha anjeun resep téknologi anyar? Dupi anjeun gaduh sensitipitas grafis? Anjeun teu nyaman jeung math? Naon waé profil anjeun, pasti aya profési digital anu didamel pikeun anjeun! Datangna sareng mendakanana gancang ngalangkungan MOOC ieu.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pakakas Proyék: intro - Nyiapkeun sareng Ngabiayaan Proyék