Nyitak Friendly, PDF & Email

Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun nampilkeun akuntansi, kontrol jeung auditing profesi dina facets béda maranéhanana ogé mungkin jalur latihan.

Profési ieu seueur pisan, rupa-rupa pisan sareng aya dina sagala jinis organisasi. Aranjeunna nawiskeun loba kasempetan pakasaban, dina tingkat anu béda. Pikeun mekar dina profési ieu, anjeun kedah angka cinta tanpa kudu unggul dina matematika, janten rigorous, kreatif, panasaran, gaduh a kaahlian interpersonal alus, bisa adaptasi.

Kursus-kursus latihan ngamungkinkeun acquire kaahlian solid dina loba widang manajemén. Tujuanana pikeun ngalatih jalma anu bakal tiasa adaptasi sareng profési anu robih gancang, khususna kusabab téknologi anyar.

 

Eusi anu dipidangkeun dina kursus ieu dihasilkeun ku tim ajar ti paguron luhur gawé bareng Onisep. Janten anjeun tiasa yakin yén eusina tiasa dipercaya, diciptakeun ku para ahli di lapangan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Profesi QHSE ditingali ku Alban Ossart, konsultan sareng palatih di IFOCOP