Anjeun museurkeun sajarah, nu ti dieu jeung di tempat séjén; anjeun resep seni sareng budaya, dina sagala bentukna; Anjeun ngahargaan objék éndah, objék heubeul, jeung anjeun heran kumaha generasi nu bakal datang bakal manggihan objék tina kahirupan urang sapopoé ... Anjeun yakin yén nyaho tur nyieun dipikawanoh dunya kamari bisa nyieun karir di mangsa nu bakal datang ...

Profési warisan budaya, bari maranéhna babagi minat kana seni jeung budaya sagala eras, ngawengku myriad tina profesi, variatif sarta pelengkap, nu bisa latihan di situs penggalian, di bengkel, di laboratorium, di perpustakaan, di museum, di. galeri, dina festival, sareng organisasi umum atanapi swasta ...

MOOC ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngaidentipikasi hadé tur nyaho sababaraha profési ieu, dibere ku profésional sarta siswa anu mere kasaksian kana jalur latihan maranéhanana. Ieu nangtukeun pangaweruh jeung kaahlian penting. Ieu underlines béda jeung complementarities latihan di arkeologi, sajarah seni, konservasi warisan jeung restorasi, promosi jeung mediasi budaya.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naha kuring ngagaduhan hak pikeun sanksi pikeun pagawé anu damel pikeun pesaing nalika cuti gering?