Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Programmer mikrokontroler Arduino
  • Panganteur Arduino sareng sénsor analog sareng digital (tombol push, cahaya, noise, ayana, sensor tekanan, jsb.)
  • Anggo perpustakaan software (pikeun ngadalikeun motor, stop kontak lampu, sora, jsb)
  • Decode konsep prototyping konci ti Fablabs (diajar ku conto, prototyping gancang, jsb)

gambaran

MOOC ieu mangrupikeun bagian kadua tina kursus Manufaktur Digital.

Hatur nuhun kana MOOC ieu, anjeun tiasa gancang program jeung ngawangun hiji objek interaktif sanggeus sanggeus kaala pangaweruh dasar dina éléktronika jeung ngembangkeun komputer. Anjeun bakal tiasa program arduino, komputer leutik dipaké dina FabLabs sangkan objék calakan.

Anjeun bakal kolaborasi antara peserta didik, ngabahas sareng para ahli MOOC ieu sareng diajar kumaha janten nyata "maker"!

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kabijakan cai umum dina 5 patarosan