Nyitak Friendly, PDF & Email

Promosi olahraga perusahaan: kasabaran dilaksanakeun dina bulan Désémber 2019

Dina raraga ngadorong prakték olahraga di hiji perusahaan, Pamaréntah hoyong kagiatan olahraga anu ditawarkeun dina perusahaan henteu dianggap salaku kauntungan nanaon.

Dina Désémber 2019, serat ti Direktorat Jaminan Sosial kusabab kitu santai aturan pikeun tunduk kana kontribusi sosial kauntungan anu dibentuk ku penyediaan aksés ka alat-alat olahraga.

Sateuacan kasabaran administrasi ieu, ngan ukur kagiatan olahraga anu ditawarkeun ku panitia sosial sareng ékonomi atanapi ku dunungan, upami henteu aya CSE, anu dibebaskeun tina sumbangan dina kaayaan anu tangtu.

Kiwari, dina nerapkeun kasabaran ieu, anjeun tiasa nguntungkeun, bahkan upami perusahaan anjeun ngagaduhan CSE, tina dibébaskeun sosial nalika anjeun sayogi pikeun sadaya padamel:

aksés kana alat-alat khusus pikeun ngalaksanakeun kagiatan olahraga sapertos gym milik perusahaan atanapi rohangan anu dikelola ku perusahaan, atanapi anu anjeun tanggel waler pikeun nyéwa; kelas kagiatan olahraga atanapi fisik sareng olahraga dina salah sahiji rohangan ieu.

Punten perhatoskeun yén pengecualian ieu henteu berlaku nalika anjeun ngabiayaan atanapi ilubiung dina biaya langganan masing-masing ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kéngingkeun artos nganggo situs 5euros