Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • ngabantah kapentingan ngembangkeun promosi kaséhatan di klub olahraga
  • ngajelaskeun ciri utama modél sosio-ékologis sareng pendekatan klub olahraga promosi kaséhatan (PROSCeSS)
  • dasarkeun aksi/proyek promosi kaséhatan maranéhanana dina pendekatan PROSCeSS
  • ngaidentipikasi partnerships pikeun nyetél proyék promosi kaséhatan maranéhanana

gambaran

Klub olahraga mangrupikeun tempat kahirupan anu ngabagéakeun sajumlah ageung pamilon, sadaya umur. Ku kituna, éta boga potensi pikeun ngaronjatkeun kaséhatan sarta karaharjaan anggotana. MOOC ieu masihan anjeun elemen konci pikeun nyetél proyék promosi kaséhatan dina klub olahraga.

Pendekatan pedagogical dumasar kana latihan jeung skenario praktis, pikeun nerapkeun unsur téoritis. Éta téh supplemented ku testimonials ti klub olahraga, studi kasus jeung parabot, kitu ogé diskusi antara pamilon.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kalayan France Relance, ANSSI nyumbang kana nguatkeun kaamanan siber bangsa