Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun salesperson atanapi manajer bisnis sareng anjeun milarian palanggan énggal pikeun ningkatkeun omzet anjeun? Ngan hiji solusi: mun prospek di teuas. Eta geus ditémbongkeun yén prospecting telepon nyaéta métode paling éféktif jeung nguntungkeun, lamun dipigawé ogé. Dina palatihan ieu ku Philippe Massol, anjeun bakal ngadeukeutan prasyarat penting pikeun persiapan anu hadé pikeun prospecting telepon. Anjeun bakal mendakan kumaha cara ngadamel file prospecting sareng kumaha ngatur file kontak anjeun. Anjeun ogé bakal diajar ngawangun pidato anjeun, sakapeung kana kecap, dumasar kana fungsi otak réptil sareng téknik psikologis anu béda. Dina ahir palatihan ieu, tangtangan diri anjeun sareng siap-siap nyandak héndsét anjeun sareng anjeun bakal ngembangkeun portopolio palanggan anjeun ngan ukur sababaraha telepon!

Latihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning kualitasna alus teuing. Sababaraha di antarana ditawarkeun haratis sarta tanpa pendaptaran sanggeus geus dibayar. Janten upami subjek dipikaresep ku anjeun, tong ragu, anjeun moal kuciwa.

Upami anjeun peryogi langkung seueur, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batalkeun pembaharuan. Ieu kanggo anjeun kapastian henteu ditagihkeun saatos periode percobaan. Kalayan sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 30/06/2022

Teras maca tulisan dina situs aslina →

 

maca  Integrasi ngaliwatan mobilitas: Brigitte Klinkert ngumumkeun paningkatan dukungan pikeun kiridit mikro pikeun jalma anu paling jauh tina padamelan