Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Nyiptakeun ngamimitian tiasa digancangan upami anjeun naroskeun patarosan anu leres. Pendekatan anu diusulkeun di dieu nyaéta sintésis 6 taun pangrojong ti ampir 400 ngamimitian sareng dumasar kana kacindekan tina laporan "Startup Genome" anu nalungtik "DNA" umum tina seueur ngamimitian anu ngalaman kasuksésan sareng kagagalan.

Tilas diréktur Pusat Inovasi Microsoft di Wallonia (kapilih dunya pangalusna MIC di 2010 dina jasa anu ditawarkeun ka pangusaha pikeun program "Boostcamp" na), Ben Piquard nawiskeun didieu pendekatan terstruktur pikeun ngagambarkeun kualitas proyek anjeun:

- Kerangka teoritis pikeun réfléksi, 5 diménsi konci pikeun hasil

- Roti / Produk

- Klién

- Tim

- Modél Bisnis (sareng P&L Beer Carton)

- Pendanaan

- Pitch Art

- Dengdekkeun

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Mayar lembur kalayan premium mangrupikeun ideu anu goréng