Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajarkeun bari merhatikeun kawatesanan kognitif siswa.
  • Ngajarkeun ku cara nu promotes ingetan jangka panjang memori.
  • Nangtukeun determinants tina kabiasaan disruptive.
  • Nyetél strategi pikeun ngatur kabiasaan murid.
  • Nangtukeun prakték anu mangaruhan motivasi siswa.
  • Ngamajukeun motivasi intrinsik, pangaturan diri diajar, sareng ngamekarkeun strategi meta-kognitif dina murid anjeun.

gambaran

Mooc ieu boga tujuan pikeun ngalengkepan palatihan psikologi guru. Éta nyertakeun 3 topik anu khusus pisan, anu duanana kahartos pisan berkat panalungtikan puluhan taun dina psikologi, sareng anu penting pisan pikeun guru:

  • Mémori
  • Kalakuanana
  • motivasi.

3 mata pelajaran ieu dipilih pikeun pentingna intrinsik maranéhanana, sarta pikeun kapentingan transversal maranéhanana: aranjeunna penting dina sagala mata pelajaran, sarta dina sagala tingkatan sakola, ti TK nepi ka paguron luhur. Aranjeunna paduli 100% guru.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  ANSSI ngaluncurkeun Observatorium profési cybersecurity