Nyitak Friendly, PDF & Email

pembuatan kaputusan

pangabisa anjeun pikeun nyieun kaputusan anu krusial dina kursus hirup anjeun, tapi ogé bisa jadi pisan pajeulit.

Kumaha carana sangkan méré konfirmasi terus dekeutan arah nu salawasna ngawengku hiji unsur kanyahoan éta.

Bisa gancang manggihan diri overwhelmed ku rasa kerawanan nalika Nyanghareupan kaputusan.

Anjeun hoyong latihan deui, tapi anjeun badé ngiringan? Anjeun gaduh dalil anyar, tapi kumaha anjeun terang upami jukut langkung héjo di tempat séjén? Upami kuring nyarios leres sareng lepat? Janten, urang diajar sagala kajantenan, urang nyobian netepkeun pro sareng kontra, akhirna ieu bagian tina kanyahoan bakal tumuh sakumaha gancang tina jumlah kajadian.

Kumaha carana sangkan pilihan katuhu? Kumaha kuring sangkan méré konfirmasi kaputusan tanpa nyaho maksud? Sarta pamustunganana, bakal dinya jadi wiser mun becus?

video ieu bakal ngajarkeun maneh unsur penting pikeun hirup hirup anjeun: kamampuhan pikeun ngadalikeun pilihan anjeun!

Ulah cicing lumpuh, nyokot kadali hirup anjeun, pilihan bakal jadi babaturan deukeut pangalusna anjeun.

Dina video ieu anjeun bakal meunang nasehat jeung solusi pikeun mantuan Anjeun nyieun kaputusan anu leuwih gampang, jeung leuwih serenity ... jeung sagala rupa nu di ngan 5 titik:

1) Options : Jalma nu awaits anjeun, maranéhna aya dina jumlah badag sanajan anjeun kudu mutuskeun dina hiji kaputusan!

2) Cim : Balancing intuisi na rationality!

3) Kabagjaan : Masalah Panggedéna suluh-will ... Dupi kaputusan ieu nyieun kuring senang?

maca  Kumaha carana manggihan motivasi sanggeus periode susah?

4) Benevolence : Pikeun ngadengekeun rombongan berpungsi keajaiban kana pilihan Anjeun.

5) Energy Kahirupan anjeun : Mandang awakna jeung parasaan na nyanghareup pilihan ieu.

Kiwari nu boga kenop pikeun berpungsi dina kaputusan anjeun, naon anu urang ngalakukeun?