Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar kumaha program anu saé dina Python.

Kami bakal nyandak anjeun tina léngkah-léngkah munggaran dina basa pikeun diajar konsép anu paling maju, ngalangkungan seueur pidéo pondok, buku catetan sareng latihan anu ditaksir diri.

Python gaduh sababaraha perpustakaan anu sigana parantos ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong. Anjeun tiasa ngawangun situs wéb nganggo Django, ngalakukeun komputasi ilmiah sareng NumPy sareng pandas, sareng seueur deui. Najan kitu, pikeun pinuh mangpaatkeun sagala kemungkinan ékosistem euyeub ieu, anjeun kudu acquire pamahaman jero basa.

Bahasa Python nyorong pemrograman intuitif anu ngandelkeun sintaksis alami sareng konsép dasar anu kuat anu ngagampangkeun program. Kadé boga keupeul alus ngeunaan konsép ieu guna gancang nulis program éféktif nu gampang kaharti jeung mertahankeun, sarta nu pinuh mangpaatkeun kamungkinan basa.

Dina kursus ieu, urang bakal nutupan sagala aspek basa, ti tipe dasar nepi ka meta-kelas, tapi urang bakal ngucapkeun eta sabudeureun konsep dasar anu kakuatan Python:

- konsép ngetik dinamis sareng rujukan anu dibagikeun anu ngamungkinkeun program gancang, gampang dilegakeun sareng épisién mémori;
- konsép ngaranspasi anu ngamungkinkeun programming aman, ngaminimalkeun interaksi nu teu dihoyongkeun antara bagian béda tina program;
- konsép iterator anu ngamungkinkeun pemrograman alami sareng intuitif, dimana browsing file ngan butuh hiji baris kode;
- konsép vektorisasi pikeun ngahontal prestasi anu saé dina aplikasi komputasi ilmiah.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kursus latihan anu inovatif pikeun Cabang Bantuan Bumi