Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun siswa SMA 1 jeung ahir jeung para sahabatna, nu MOOC "Proyék FAC: resep kasuksésan dina Élmu Asasi Manusa" Tujuan utama nyaéta pikeun manggihan realitas latihan dina rupa-rupa disiplin élmu manusa.

Hatur nuhun kana seueur pidéo sareng sagala rupa kagiatan, peserta didik bakal tiasa ngalawan ideu sateuacana, mendakan bédana antara SMA sareng universitas, tapi ogé nampi seueur naséhat pikeun ngaoptimalkeun éntri sareng kasuksésan di universitas. Nyiapkeun hartina acquiring prakték pangalusna pikeun suksés!

wujud jeung ukuran

Anjeun bakal tiasa nuturkeun MOOC ieu sadayana kabebasan : Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun turutan kamajuan rencanana anjeun ti sési 0 nepi ka sési 5, tapi saprak sakabeh sesi bakal kabuka dina waktos anu sareng, anjeun bakal bisa maju dina Pace sorangan tur ketok kana sagala sumberdaya, sakumaha dipikahoyongna. nalika anjeun hoyong! The MCQs bakal diaksés ti Séptémber nepi ka ahir Désémber. Pikeun maranéhanana anu hayang ménta sertipikat suksés nurutan-up dipaké dina aplikasi, éta bakal cukup pikeun ménta 50% jawaban anu leres kana 4 patarosan pilihan ganda wajib saméméh deadline nyatet dina MOOC.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Bubuka pikeun histologi: eksplorasi jaringan awak manusa