Nyitak Friendly, PDF & Email

Salaku hiji dunungan hiji atawa leuwih dipikawanoh (atawa dina prosés keur diakuan) pagawe ditumpurkeun, anjeun boga peran penting dina ngarojong karyawan ieu (aksésibility parentah gawé ka sagala jinis cacad, patuh kana arrangements organisasi lamun aya, jsb.) .

Salaku bagian tina ingetan padamelan, aya jasa sareng saran, bantosan kauangan sareng bantosan material, anu tiasa digerakkeun gumantung kana kaayaan, pikeun ngagampangkeun nyandak padamelan, integrasi, pelatihan atanapi pamekaran profésional.

Punten dicatet yén lambaran ieu henteu dimaksudkeun pikeun nampilkeun bantosan pikeun nyewa pagawé anu cacad.

Naon peran dunungan dina ngarojong pagawé kalawan disabilities?

Salaku dunungan hiji atawa leuwih pagawé anu diakuan (atawa dina prosés diakuan) salaku pagawé cacad, anjeun kudu mastikeun yén anjeun:

Pasihan karyawan anjeun wincik kontak tina rujukan cacad perusahaan anjeun, upami aya, sareng jasa kaséhatan sareng pencegahan padamelan (SPST), ngajantenkeun petunjuk padamelan tiasa diaksés ku sadaya jinis cacad (contona: tarjamahan kana basa tanda, transkripsi audio, pangakuan

maca  Pabrik Bantuan Internasional