Nyitak Friendly, PDF & Email

Babasan sopan: Sababaraha kasalahan pikeun nyingkahan!

Surat panutup, surat hatur nuhun, e-mail profésional… Aya sababaraha kali nalika ekspresi sopan dipaké, boh dina surat administrasi boh dina e-mail profésional. Sanajan kitu, aya kitu loba ungkapan sopan leungeun nu hiji kaasup dina email profésional anu anjeun tiasa gancang kéngingkeun sikat kusut. Dina bets ieu, kami geus ngaidentipikasi, pikeun anjeun, sababaraha di antarana nu Anjeun kudu larangan. Aranjeunna memang kontraproduktif. Upami anjeun hoyong ningkatkeun kualitas email bisnis anjeun, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres.

Punten waler abdi atanapi Hatur nuhun sateuacanna: Wangun sopan santun ulah

Lepat mikir yén hatur nuhun ka atasan atanapi klien sateuacanna bakal nyorong aranjeunna pikeun nyumponan pamundut atanapi pamundut urang. Tapi dina kanyataanana, kami ngan ukur hatur nuhun pikeun jasa anu parantos dipasihkeun sareng sanés bantosan ka hareup.

Padahal anjeun dina kontéks profésional, unggal rumus gaduh pentingna sareng dampak psikologis kecap-kecap henteu kedah diabaikan. Ide memang pikeun ngahasilkeun komitmen sareng interlocutor. Dina hal ieu, naha henteu nganggo imperatif?

Anjeun tiasa make mode ieu bari tetep sopan. Tinimbang nulis "Hatur nuhun pikeun ngajawab kuring", éta rada hadé ngomong: "Punten ngajawab kuring" atawa rada "Nyaho yén anjeun bisa ngahontal kuring di ...". Anjeun pasti mikir yén rumus ieu rada agrésif atanapi dina nada bossy.

Tapi, ieu mangrupikeun ekspresi kasantunan anu pikaresepeun anu masihan kapribadian ka pangirim email dina lingkungan profésional. Ieu kontras sareng seueur email anu henteu antusias atanapi dianggap teuing isinan.

maca  Kumaha anjeun nyingkahan kasalahan éjahan nalika damel?

Rumus sopan kalayan overtones négatip: Naha ulah aranjeunna?

"Entong ragu ngahubungan kuring" atanapi "Kami pasti bakal uih deui ka anjeun". Ieu mangrupikeun ekspresi anu sopan kalayan nada négatip yén penting pikeun ngalarang tina email profésional anjeun.

Memang bener yén ieu téh rumus positif. Tapi kanyataan yén aranjeunna dinyatakeun dina istilah négatip kadang ngajadikeun aranjeunna kontraproduktif. Memang dibuktikeun ku neurosains, otak urang condong malire negation. Rumus négatif henteu ngadorong urang pikeun ngalakukeun tindakan sareng aranjeunna sering langkung beurat.

Ku kituna, tinimbang nyebutkeun "Ulah ragu nyieun akun anjeun", eta leuwih hade migunakeun "Punten jieun akun anjeun" atawa "Apal yén anjeun bisa nyieun akun anjeun". Sababaraha studi memang ngungkabkeun yén pesen positip anu dirumuskeun dina modeu négatip ngahasilkeun tingkat konvérsi anu sakedik.

Kalayan ambisi pikeun ngiringan koresponden anjeun dina email profésional anjeun. Anjeun bakal mangtaun pisan ku milih pikeun ekspresi afirmatif ngeunaan kahadean. Pamaca anjeun bakal ngarasa langkung prihatin kana nasihat anjeun atanapi pamundut anjeun.