Contoh surat pengunduran diri pikeun miang latihan

[Ngaran] [Ngaran Pangirim]

[Alamat]

[Kode pos] [Kota]

 

[Ngaran dunungan]

[Alamat pangiriman]

[Kode pos] [Kota]

Surat anu kadaptar kalayan pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

Madame, Monsieur,

Kuring ku ieu nginpokeun ka anjeun ngeunaan kaputusan kuring pikeun mundur tina jabatan kuring salaku jalma pangiriman pizza dina perusahaan anjeun, efektif [tanggal miang anu dipikahoyong].

Kaputusan ieu henteu gampang dilakukeun, tapi kuring mutuskeun pikeun ngalatih deui sacara profésional dina widang anu langkung cocog sareng aspirasi sareng kaahlian kuring.

Abdi hoyong ngahormatan bewara abdi, luyu jeung syarat kontrak pagawean abdi, sarta ku kituna kuring daék digawé nepi ka [tanggal tungtung béwara]. Abdi badé ngalaksanakeun sadaya misi anu dipasrahkeun ka abdi salami periode ieu, sareng nyayogikeun bantosan ka panggentos abdi supados anjeunna gancang adaptasi kana jabatanna.

Abdi hoyong hatur sadayana tim pikeun wilujeng sumping sareng kolaborasi anu kuring tampi salami padamelan abdi. Kuring diajar loba salaku jalma pangiriman pizza, utamana ngeunaan gawé babarengan, manajemén waktu jeung ngarengsekeun masalah. Kaahlian ieu pasti bakal mangpaat pikeun kuring dina proyék profésional anyar kuring.

Abdi aya dina pembuangan anjeun pikeun patarosan atanapi formalitas administrasi ngeunaan pengunduran diri kuring.

Punten nampi, Nyonya, Pak, ekspresi salam kuring.

 

              [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Asup di dieu]

[Ngaran] [Ngaran Pangirim]

 

Unduh "model-surat-pengunduran diri-kanggo-perangkat-di-latihan.docx"

model-of-resignation-letter-for-departure-in-training.docx – Diunduh 5271 kali – 16,13 KB

 

Contoh surat pengunduran diri pikeun pindah ka posisi anyar

[Ngaran] [Ngaran Pangirim]

[Alamat]

[Kode pos] [Kota]

 

[Ngaran dunungan]

[Alamat pangiriman]

[Kode pos] [Kota]

Surat anu kadaptar kalayan pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

Madame, Monsieur,

Ku hanjakalna kuring ngumumkeun kaputusan kuring pikeun mundur tina jabatan kuring salaku budak pangiriman di pizzeria anjeun.

Abdi bagja pisan damel kanggo anjeun, tapi nembe nampi tawaran padamelan anu langkung cocog sareng kaahlian sareng tingkat pendidikan kuring. Jigana éta waktuna pikeun kuring nyandak tantangan anyar jeung ngajajah kasempetan profésional anyar.

Abdi hoyong hatur nuhun pikeun pangalaman kaala jeung kaahlian dimekarkeun salila pagawean kuring salaku budak pangiriman pizza. Karya ieu ngamungkinkeun kuring pikeun ngembangkeun rasa organisasi, kaku, kagancangan, hubungan palanggan sareng ngarengsekeun masalah.

Kuring yakin yén kaahlian anu kaala di perusahaan anjeun bakal mangpaat pikeun kuring dina posisi anyar kuring. Kuring ogé daék mantuan ngalatih panerus kuring.

Abdi hoyong hatur nuhun pikeun kapercayaan sareng dukungan anjeun sapanjang pangalaman profésional ieu.

Kuring tetep aya dina pembuangan anjeun pikeun patarosan ngeunaan miang sareng transisi kuring.

Punten nampi, Nyonya, Pak, ekspresi salam kuring.

 

        [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Asup di dieu]

[Ngaran] [Ngaran Pangirim]

 

Unduh "pengunduran diri-kanggo-evolusi-menuju-new-post-pizza-delivery-man.docx"

resignation-for-evolution-towards-a-new-poste-pizza-deliverer.docx – Diunduh 5349 kali – 16,06 KB

 

Contoh surat pengunduran diri kusabab kasusah perjalanan

 

[Ngaran] [Ngaran Pangirim]

[Alamat]

[Kode pos] [Kota]

 

[Ngaran dunungan]

[Alamat pangiriman]

[Kode pos] [Kota]

Surat anu kadaptar kalayan pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

Madame, Monsieur,

Abdi hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan kaputusan kuring pikeun mundur tina jabatan kuring salaku budak pangiriman pizza.

Kusabab nyewa kuring, kuring parantos diajar seueur ngeunaan gawé babarengan, komunikasi, manajemén waktos sareng ngarengsekeun masalah. Kuring ogé meunang pangalaman hébat dina delivering pizzas, nyetir motorized roda dua jeung meunang uninga kota jeung sabudeureunana.

Tapi sakumaha anu anjeun terang, ayeuna kuring cicing di [tempat tinggal], anu lumayan jauh. Hanjakal, ieu ngabalukarkeun kuring loba reureuh dina meunang gawe dina waktu. Kuring diusahakeun neangan solusi, tapi teu bisa ngajawab masalah ieu.

Abdi hoyong hatur nuhun pikeun kasempetan anu anjeun masihan kuring damel pikeun perusahaan anjeun sareng sadaya kaahlian anu kuring kaala. Kuring yakin yén kuring bakal tiasa ngagunakeun kaahlian ieu dina karya hareup kuring.

Kuring tetep sadia pikeun sagala formalities administrasi diperlukeun pikeun pengunduran diri kuring. Sareng kuring badé ngalakukeun sadayana anu mungkin pikeun ngabantosan ngagantian kuring ngahijikeun gancang sareng ngurus pangiriman gancang.

Punten nampi, Nyonya, Pak, ekspresi salam kuring.

 

            [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Asup di dieu]

[Ngaran] [Ngaran Pangirim]

 

Unduh "Pengunduran diri-kusabab-kasusah-dina-transportasi-karya-bumi.docx"

Resignation-due-to-transport-difficulties-home-work.docx – Diunduh 5228 kali – 16,21 KB

 

Unsur konci pikeun nyerat surat pengunduran diri di Perancis sareng ngajaga hubungan anu saé sareng dunungan anjeun.

Pengunduran diri sering mangrupikeun léngkah anu sesah pikeun pagawé, tapi penting pikeun ngatur éta sacara profésional sareng ngajaga hubungan anu saé sareng dunungan anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, surat pengunduran diri kudu ditulis taliti tur turutan aturan nu tangtu. Anu mimiti, penting pikeun nginpokeun ka dunungan anjeun ngeunaan kaputusan anjeun, nyebatkeun tanggal angkat sareng hormat bewara upami diperyogikeun.

Lajeng, disarankeun pikeun ngajelaskeun alesan pikeun pengunduran diri dina cara profésional sarta sopan, tanpa ngaliwatan judgment négatip on parusahaan atawa kolega. Éta ogé penting pikeun sadia pikeun mempermudah transisi sarta mantuan panerusna adaptasi gancang ka fungsi anyar na. Tungtungna, disarankeun pikeun hatur nuhun ka dunungan pikeun kasempetan anu dipasihkeun pikeun damel pikeun perusahaan sareng kaahlian anu dicandak salami periode ieu. Ku ngajénan unsur-unsur ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajaga hubungan alus jeung dunungan anjeun, nu bisa ngabuktikeun berharga dina mangsa nu bakal datang.