Dina "Tinjauan Ancaman Komputer", Badan Kaamanan Sistem Informasi Nasional (ANSSI) marios tren utama anu parantos nandaan bentang cyber di 2021 sareng nyorot résiko pangembangan jangka pondok. Bari generalisasi pamakéan digital - mindeng kirang dikawasa - terus ngagambarkeun tangtangan pikeun pausahaan tur administrations, agénsi observes pamutahiran konstan dina kapasitas aktor jahat. Ku kituna, jumlah intrusions kabuktian kana sistem informasi dilaporkeun ka ANSSI ngaronjat ku 37% antara 2020 jeung 2021 (786 dina 2020 dibandingkeun 1082 dina 2021, nyaéta ayeuna ampir 3 intrusions kabuktian per poé).

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Status pagawe cacat: naon kaunggulanna?