Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Debat ngeunaan tantangan transisi ékologis sareng énergi
  • Identipikasi masalah iklim, geopolitik sareng ékonomi.
  • Identipikasi palaku sareng pamaréntahan dina tingkat anu béda dina transisi énergi.
  • Sakeudeung ngajelaskeun operasi sistem tanaga ayeuna jeung visi terpadu ka arah sistem low-karbon ngarespon kana tantangan iklim jeung pangwangunan lestari.

gambaran

Dina kontéks transisi ékologis sareng énergi, ngajantenkeun sistem énergi global langkung sustainable mangrupikeun tantangan utama. Transisi ieu nunjukkeun dekarbonisasi jero ékonomi urang pikeun mastikeun kasalametan lingkungan, ogé kaamanan énergi sareng ekuitas. 

Énergi naon anu bakal kami anggo énjing? Naon tempat minyak, gas, nuklir, énergi renewable dina campuran énergi? Kumaha carana ngawangun sistem énergi karbon rendah atanapi malah nol karbon? Kumaha dina ngembangkeun ieu, tumut kana akun konstrain fisik, alam, téhnologis jeung ékonomi tina sumber béda énergi? Sarta pamustunganana, kumaha konstrain ieu bisa reconciled kalawan tujuan iklim ambisius? Ieu patarosan nu aktor

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngajadikeun otomatis pamasaran anjeun