Nyitak Friendly, PDF & Email

Jumlah SMIC 2021: paningkatan 0,99%

Dina laporanna dikintunkeun ka Menteri Buruh di awal Désémber, para ahli nyarankeun yén ngawatesan paningkatan gajih minimum pikeun 2021 kana naon anu disayogikeun dina téks sareng nyegah bantosan naon waé. Numutkeun kana kriteria ieu, laporan saheulaanan ngira-ngira yén kanaékanna kedah 0,99%.

Salila pipilueun dina susunan BFMTV, dina tanggal 2 Désémber, Jean Castex ngawaler yén sigana moal aya dorongan tina upah minimum. Cenah éta diskusi henteu dieureunkeun tapi éta bakal dianggap paningkatan antara 1 sareng 1,2% tina upah minimum.

Kanaékan gaji minimum 2021 diumumkeun ku Gabriel Attal, juru bicara pamaréntahan dina ninggali Déwan Menteri. Teu aya dorongan anu dinyatakeun salaku bagian tina kanaékan upah minimum pikeun 2021 nyalira.

Jumlah SMIC 2021: inohong énggal kanggo terang

Jumlah gaji minimum 2020 nyaéta 10,15 euro kotor per jam, atanapi 1539,42 euro bulanan kotor.

Saatos pengumuman kanaékan 0,99% dugi ka 1 Januari 2021, upah minimum sajam angkat tina 10,15 euro janten 10,25 euro. Gajih minimum 2021 ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Insta Revolution-Sukses di Instagram dina 2020