Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun kaserang cakram herniated, diabetes, alergi? Naha panyakit ieu ngaganggu anjeun dina kahirupan profesional anjeun? Janten, anjeun panginten gaduh minat ngagaduhan ieu handicap médis. Naha nyetél kasus sapertos kitu upami panyawatna teu katingali?

Sanaos sakapeung pikasieuneun dilakukeun sacara psikologis, prosés ngarah kana Pangakuan status pagawé cacat (nu RQTH, Numutkeun nami administrasi na) masihan hak pikeun ngabantosan nyetél workstation anjeun atawa milarian padamelan.

File pangakuan pagawe ditumpurkeun

La Pamundut RQTH nyaéta kedah dikintunkeun ka departemén pikeun jalma-jalma cacad (MDPH) anu anjeun gumantung. Anjeun bakal mendakan detil kontak dina www.cnsa.fr (pencét dina "MDPH di unggal jurusan") atanapi tina jasa sosial balai kota.

File anjeun kedah ngalebetkeun:

formulir aplikasi kauntungan cacat (wujud Cerfa n ° 15692 * 01) sertipikat médis kirang ti genep bulan réngsé ku dokter anjeun anu hadir. Ieu bentukna Cerfa n ° 15695 * 01. Jaga-jaga

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gratis: Kumaha kuring nganggo pakakas Excel's Go To?