Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • terang kaayaan dimana kanker kapanggih
  • ngartos tahapan sareng metode diagnosis kanker sareng kumaha aranjeunna diatur kana waktosna
  • ngartos kumaha panyakit diumumkeun ka pasien
  • ngartos tantangan diagnosis pikeun teras mastikeun manajemén terapi anu pangsaéna

gambaran

Ngan diagnosis anu tepat ngamungkinkeun pikeun milih pangobatan anu paling pas. Kursus ieu bakal ngajelaskeun ka anjeun naha prinsip umum ieu penting pisan pikeun kanker.

Kangker, atawa tumor ganas, pakait jeung kasakit nu boga ciri umum, tapi ogé loba béda. Pikeun sakabéh kangker ieu, lumangsung dina penderita anu sorangan boga ciri unik, ayeuna aya sajumlah badag mungkin perlakuan sadia. Kalayan diagnosis anu tepat, kami bakal milih pangobatan anu paling cocog, anu bakal kami sebut "Perlakuan Pribadi".

Cirian persis kanker sateuacan perlakuan naon waé mangrupikeun masalah utama anu ngalibatkeun dokter klinis, spesialis dina pencitraan radiologis sareng jaringan sareng biologi kanker.

Misi kami nyaéta nyayogikeun anjeun visi global tina tahap utama diagnosis kanker.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pasatujuan koléktif: naon akibatna nalika pagawé paruh waktu modulasi dianggo saluareun lilana anu diidinan?