Nyitak Friendly, PDF & Email

Rék maju, nyaho yén promotion a teu gampang diala. Anjeun kedah gaduh strategi. Seueur jalma parantos damel sadayana hirupna tanpa kantos nampi nanaon.

Naon kasalahan anu tiasa meungpeuk promosi? Ieu 12 kasalahan anu anjeun henteu kedah dilakukeun. Éta pisan nyebar, sarta kasebut nyaéta dimungkinkeun yén tanpa sadar eta, anjeun nyieun évolusi Anjeun ampir teu mungkin.

1. Anjeun hoyong promosi, tapi teu saurang ogé weruh

Sabalikna naon anu dipercaya ku sababaraha pemimpi, anjeun moal meunang promosi ku kerja keras. Sabalikna, ngan pagawé anu rajin sareng berbakat anu nyatakeun kahayang pikeun ngalakukeun langkung seueur anu diganjar ku pangkat énggal. Upami anjeun henteu kantos nyarios ka bos anjeun yén anjeun ngimpi peran anu langkung luhur. Anjeun ngan bisa ngaharepkeun pat dina taktak jeung sababaraha seuri. Anu asup akal, upami bos anjeun henteu sadar tujuan karir anjeun. Jieun janjian jeung manehna atawa nya jeung ngabejaan manehna yen rék promosi. Ogé ménta anjeunna sababaraha saran ngeunaan kaayaan husus Anjeun.

2. Tong hilap nunjukkeun kaahlian kapamimpinan anjeun.

Kualitas karya anjeun hartosna anjeun sering konsultasi ku kolega atanapi atasan anjeun. Upami anjeun hoyong naek pangkat, anjeun kedah nunjukkeun kaahlian kapamimpinan anjeun. Entong ngantepkeun batur pikeun ngajantenkeun karir tina padamelan anjeun. Nalika promosi dipasihkeun, jalma anu gaduh kaahlian kapamimpinan langkung dipikaresep. Milarian cara pikeun ngamotivasi kolega anjeun, ngadamel bongbolongan sareng jalankeun mil tambahan. Upami anjeun ngalakukeun padamelan anu saé, tapi nalika anjeun sumping di tempat damel anjeun henteu ngucapkeun salam ka saha waé. Pikeun promosi teu meunang sateuacanna.

maca  Ngagancangkeun Kasuksesan anjeun Ti Level Pikeun Leuwih alus ngahontal tujuan anjeun.

3.Coba lengket sacaket mungkin jeung kode pakéan chefs.

Anjeun bisa jadi teu geus noticed eta, tapi Chances aya pamimpin anjeun ngagem hiji tipe husus tina pakean. Janten, upami sadayana pamimpin ngagem calana sareng sapatu hideung, nyingkahan kolor Bermuda sareng kaos kembang. Sanajan kode pakéan rupa-rupa ti industri ka industri, nengetan kumaha jalma dina posisi nu Anjeun ngalamar pakéan. Coba niru aranjeunna tanpa kompromi kapribadian anjeun sareng henteu kaleuleuwihan.

4. Masalah pakasaban, ngaleuwihan ekspektasi.

Upami anjeun nganggap bos anjeun henteu terang sabaraha waktos anjeun nyéépkeun Facebook unggal dinten, anjeun salah. Upami anjeun ngan ukur guyonan di tempat damel, bos anjeun bakal perhatikeun. Sareng éta moal ngabantosan anjeun naék pangkat. Gantina, coba ékspérimén kalawan métode gawé béda, software anyar, aplikasi anyar. Lacak waktos damel anjeun sareng terangkeun kumaha cara anu pangsaéna pikeun dianggo pikeun langkung seueur padamelan dina waktos anu langkung sakedik. Sadayana resep padamelan anu gancang dilakukeun.

5. Tumindak kawas profésional consummate

Aya bédana antara pangaweruh jeung omniscience, sabab lamun anjeun katarima salaku jalma nyaho-eta-kabeh eta bisa ngarugikeun anjeun promosi Anjeun. Gerentes milarian batur anu tiasa ngembangkeun sareng nyiapkeun posisi énggal. Upami anjeun bageur, bos anjeun panginten moal mungkin pikeun ngalatih anjeun. Sabalikna, ulah sieun ngaku naon anu anjeun henteu terang sareng mekarkeun karendahan anjeun. Teu aya anu hoyong damel sareng bodo anu henteu ngartos naon-naon, tapi anu nganggap anjeunna ahli.

maca  Pananjung kasaimbangan antara kahirupan pribadi tur profésional

6. Hindarkeun méakkeun waktu anjeun complaining

Sarerea bisa ngawadul ngeunaan karya maranéhanana ti jaman ka jaman. Tapi terus-terusan ngawadul bakal ngajantenkeun kolega sareng manajer anjeun gugup. Batur anu nyéépkeun waktosna ceurik sareng henteu damel henteu ditakdirkeun janten manajer. Itung sabaraha kali anjeun ngawadul minggu ieu, ngaidentipikasi masalah anu ngaganggu anjeun, sareng ngadamel rencana pikeun ningkatkeun kaayaan.

7. Naon prioritas manajer anjeun?

Anjeun terang anjeun hoyong naékkeun. Tapi anjeun ogé kedah terang naon anu dipikahoyong ku manajer anjeun. Naon tujuan sareng karesepna? Ieu ku kituna anjeun bisa adaptasi jeung eta saloba mungkin. Anjeun tiasa ngarahkeun sadaya usaha anjeun sareng konsentrasi sadaya kamampuan anjeun dina arah anu salah. Tetep waspada kana sagala parobahan dina kaayaan. Upami bos anjeun henteu kantos maca email éta sareng henteu kantos nginum kopi. Tong ngadagoan anjeunna di mesin kopi sareng entong ngirim email laporan 12 halaman.

8. Pastikeun anjeun batur bisa dipercaya

Kami nyarioskeun kayakinan anu asalna nalika bos anjeun terang yén anjeun tiasa ngalakukeun padamelan sareng ngalaksanakeunana saé. Anjeun panginten henteu gaduh kaahlian komunikasi anu saé atanapi anjeun sering kakurangan waktos. Anu tiasa nyababkeun masalah kapercayaan antara anjeun sareng bos anjeun. Anjeunna tiasa heran ngeunaan kamampuan sareng kaseriusan anjeun. Upami kitu, ngobrol sareng bos anjeun ngeunaan cara anu pangsaéna pikeun tetep terang anjeunna ngeunaan padamelan anu nuju lumangsung.

9. Lalajo kaluar pikeun reputasi Anjeun

Reputasi anjeun nyarios seueur ngeunaan anjeun, khususna dina promosi. Anjeun sering gering nalika liburan sakola. Meungpeuk ampir unggal poé dina macet. Berkas anu anjeun kedah uih deui ditunda kusabab komputer anjeun ngadat. Kalayan kecap séjén, nalika anjeun hoyong promosi, anjeun kedah damel. Sareng ngarengsekeun sadaya masalah, anu unggal dinten tiasa nunjukkeun yén anjeun dina iman goréng, mangrupikeun bagian tina padamelan.

maca  Setrés, lengkah deui nganyatakeun émosi dina cara konstruktif.

10. Ulah ngan mikiran duit

Paling promosi datangna kalawan naekeun a, tur teu aya nu lepat lamun hayang nyieun sababaraha duit. Tapi lamun Anjeun keur pilari pakasaban anyar ngan pikeun duit. Anjeun kamungkinan ningali jalma anu leres-leres hoyong tanggung jawab sareng panghasilan tambahan anu disarengan ku anjeun. Bos anjeun bakal resep jalma anu paduli kana bisnis, anu resep padamelan anu saé. Henteu ngan ukur jalma anu hoyong gaji anu langkung ageung sareng anu sanés anu penting

11. Ningkatkeun kaahlian hubungan anjeun.

Upami anjeun henteu terang kumaha komunikasi atanapi akur sareng batur, anjeun ngabatesan kasempetan anjeun pikeun maju di perusahaan. Dina posisi anyar Anjeun, Anjeun bisa jadi diperlukeun pikeun ngatur pagawe sejen atawa hiji sakabéh tim. Bos anjeun kedah terang yén anjeun tiasa berinteraksi sareng aranjeunna dina cara anu positip sareng motivasi. Témbongkeun kaahlian ieu ayeuna. Pikirkeun kumaha anjeun berinteraksi sareng batur, sareng tingali kumaha anjeun tiasa ningkatkeun kaahlian hubungan anjeun dina kaayaan naon waé.

12. Jaga kasehatan.

Anjeun panginten bos anjeun henteu paduli yén anjeun jaga kaséhatan anjeun. Anjeun lepat. Naha anjeun resep atanapi henteu, tuangeun goréng, latihan, sareng kabiasaan bobo tiasa mangaruhan gaw anjeun. Bos anjeun tiasa nyarios: Upami anjeun henteu tiasa ngurus diri anjeun, kumaha anjeun badé ngurus batur? Upami anjeun terang anjeun tiasa ngurus diri anu langkung saé di tempat damel sareng di bumi, atur diri anjeun anu alit, tujuan anu tiasa dicapai. Éta bakal ngabantosan anjeun ngarasa energized sareng positip.